lørdag 18. april 2015

Hvordan strikke favoritten min - Coutinho

Joda .... hør her - jeg er nå vel nett lika glad i og stolt av ALLE spillerene våras - men du vett... sånn innerst inne, ja så har man vel alle en liten gullgutt må vita og eg e ikke nåke untak - og min gullgutt e då selvsagt Phillipe Coutinho - den lille magikeren våras :)

Kem e da seie "strikkevennane" min her nå *ler*
well - det er Liverpool sin spiller nr 10. Noen raske fakta kan eg nå vel ta med ;)
 Phillipe Coutinho - en 22 år gammel ( 12.06.1992 ) brasiliansk fotballspiller som spiller både offensiv angrepspiller og som også brillirer ute på vingen for Liverpool fc  -  han er en utrolig dyktig spiller...og da som eg sa min lille  gullgutt :)


Men da va ikke saken - saken va atte eg likte så steikande godt da bilde eg dele øverst her av denna gullgutten våras då vett du og då fekk eg plutselig for meg atte eg skulle prøva og strikka et teppe av detta bildet på då .... puhhh... starta først og tegna mønster for hand...DET ga eg opp...DET var ikke bare umuligt det var rett og slett komplett umuligt ...


Men etter og ha grubla og lirt utav meg nåken glosa so ikke egna seg på trykk her så fant eg mirakuløst nok et program på nettet som heter Photo pearls ( detta komme eg tebake te lenger nede )  Hverfall så fekk eg laga med mønster og eg fekk satt meg ned i påsken og strikka og strikka og strikka endo meir i faktisk 5-6 daga te endes ....  eg laga meg mål for kvar dag kor langt eg skulle sttrikka og jaggu klarte eg da og .... men eg love deg atte eg  drømte om "tre svarte - ti hvite - fem svarte - åtta hvite"  osv. ... puhh, steike bra atte eg e så innst i da helxxxx ....  jahh... sta .... da e da eg e da  , va da eg sku frem te *ler*

men eg kom i mål og teppet mitt blei stort og fint og endo bedre det LIGNER jo på Coutinho *klappemegsjølpåskuldero* *stoltsomeinhane* ehh høne...ehhh...samma da... stooolt e eg hvertfall og eg vil fortella dåke nett kor dåke finne detta og så kan dåke setta igang og strikka dåke og - om ikke favorittfotballspillarane dåkas så mulig ungane - hunden  - mammo ...jahh..nett ka du vil faktisk ....
Programmet finner du på google, det heter Photo pearls - det er egentlig et program for perler - sånne som man stryker til ungene vet du ... men velger man svart hvitt er det to farger nett som i et strikkemønster - høres det for bra ut til og være sant ?? Men det er jo ikke det for eg har jo nett gjort det og kan gå go for dette her ;)

Programmet laster du ned for 6 dagers trial og da får du god tid til og teste det ut før du kjøper det :) Du kan bla. finne det HER


Men aldså , sånn ser det ut detta programmet eg snakke om.
Du legger altså bare inn det bildet du vil lage mønster av - følger redigering henvisningene på siden og over der ....
... trykker på svart hvitt og velger hvor mange masker du vil ha  - eks. 200 masker i opplegg - det skulle bli et ganske stort teppe ...velger man mindre kan det jo bli pute ;)  - men klart atte det da ikke blir slike bra "gjengivelse" i bildet .... man må nok oppi ca 150 ++ masker for og få denne "fotoeffekten" ja :) ...men hvertfall, etter dette trykker du så på omform ..og taaadaaa... bildet er blitt til et strikkemønster ... isi pisi ... så nå min venn e da bare te kasta seg på da - tidskrevande jaaaaaa, men endo mer gøy når da e ferdig JAAAAA :)Arbeidet strikkes på rundpinne -  strikkefasthet velge du selv - eg valgte 22 på 10 og pinne nr 3.5 på denne her - husk og strikke inn et klippefelt  på 6 masker, for arbeidet skal klippes opp når du er ferdige - då hekle du lett en kant rundt det hele og vips så e teppe ditt ferdigt :)

YNKA

You`ll never knit alone


13 kommentarer:

 1. Du er kjempeflink!
  Legger deg på blogg lista mi.
  Ha en strålandes lørdag.

  SvarSlett
  Svar
  1. tuuuusen takk snille og eg forter meg inn på besøk til deg også - go klem og gooo helg te deg også <3

   Slett
 2. Som du vet så har jeg skrøte av deg til andre over alt det fine du lager av mønster.
  Mange flotte har du både genser og luer.
  Du får ha en kjeme fin lørdag.
  Kos deg masse av strikking til ditt favoritt lag.
  Klem.

  SvarSlett
 3. Det var JAGGU på tide du kom inn i varmen igjen!
  Har selvfølgelig lagt deg i lista mi og gleder
  meg til alle dine herlige sprell :)

  KOS deg masse og ha ein deilige lørdag :)
  You Go`Girl :)

  Go`klem Vibbedille :)

  SvarSlett
 4. Takk for at du deltok i link up hos meg i forrige uke, velkommen igjen på onsdag :)

  SvarSlett
 5. Da kan jeg gratulere deg med delt førsteplass på link party forrige uke.
  JEg fikk ikke delt bildet ditt, men har linket og skrevet om deg i denne ukes link party

  SvarSlett
 6. Heidu :) jeg bare lurer på hvordan du har printet det ut? Jeg har prøvd flere ganger men får bare ut en haug med tall å det kommer på utallige sider... Håper på svar :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Samboeren til Audun som skriver her :)

   Slett
  2. heisann, eg printer det ut på vanlig vis - men det er VIKTIG og lagre det når du er ferdig som "save prewiew picture" på slutten og ikke noen av dei andre alternativene :)

   Slett
 7. Hei:) hvor stor er teppe i cm? Har lyst til å strikke en i 130X180cm

  SvarSlett
 8. Jeg har skrevet ut mønster til et slikt teppe, men det blir 200 sider. Har du noen råd om hvordan jeg f eks kan få dette på et A4 ark?

  SvarSlett
 9. Så utrolig fine tepper!! Slikt vil jeg lage i bryllupsgave.
  Hvilket garn bruker du? og hvor mange masker brukte du på det største teppet ditt?

  SvarSlett
 10. Nydelig🤩
  Hvilket garn har du brukt, egner seg best syns du?
  Mvh
  Minni

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...