onsdag 24. februar 2016

GRATIS mønster på mitt LFC vognteppe
Først av alt vil eg ønske alle mine nye følgere hjertelig velkommen.
- eg takker ydmykt for atte dåke valgte og følge meg og bloggen min videre.

Det er heilt klart en fordel og være følger - for dei gangene er ikke legger ut linker på alle desse strikkesidene på fb, så er det kun dere som er følger som får se gratismønsterene eg deler her inne på bloggen min. Og til dere som ikke vet hvordam man gjør det -man legger seg til som følger oppe til venstre i bloggen her hvor det står bli medlem på dette :)I dag velger eg og legge ut mitt egendesigna lfc babyteppe/vognteppe for og dela da med alle dåke mine røde venner  - vett at fleire har ønska seg det så derfor vil eg glede dere med og nå frigjøre det og legge det ut her GRATIS :)


Eg gjere da fordi eg føle for og gleda dåke og litt fordi eg skal rydde litt opp i alle dei "gamle" mønsterene mine  - og ada va ikke små megda for og sei da sånn ...du hendelse kor eg styre på  - man ser det ikke før man rydder i systemene sin enei *ler* juuuhuu - dei galne har da jaggu godt vil eg sei .... men hvertfall, noen av mine mønster kommer derfor i bloggen min her som gratis mønster - mens andre og heilt nye mønster kommer tilgjengelig på fb gruppen min som før etterkvart :)

Eg skiller desse to sidene mine veldig godt - blogg og FB gruppa !!

- på denne bloggen er det KUN  gratismønster og den inneholde alt muligt av design og rariteter og alle mine DIY og ...tja alt eg finne ut eg skal kasta meg på og laga og dela med dåke .... men ikke bare alt som eg lager då - blir selvsagt litt av alle mine kvardagslige ting og tang og syssler og ...nett så ein blogg ska vera ... komme te vera vekke fra den ca 3 veke  no fra mandag av og koffor det blir eg og blogga om  te helgo tenke eg.... men etter det er eg tilbake nett som før ... juuuhuu :)( bilde tatt fra Albert dock siden, mot Liverpool by hvor du ser the liverbuilding med dei to birdiene som troner i toppen og vokter selveste byen )

Babsys vognteppe - Liverbird

Strikkes på rundpinne nr 4 og 4.5
Hvilket som helst garn med strikkefasthet -  14/15/16 på 10m
Eg brukte ulrikka men det ha dei sluttet og selge nå.
Farge : Rødt ca 4 nøster og Hvitt ca 4 nøster


Legg opp 100m. på pinne nr 4.5 i hvitt.
Strikk frem og tilbake i 10.omg.
på neste omgang skal man strikke først ti hvite i kanten - så 80 røde  - så 10 hvite i slutten igjen. Fortsett slik i 18 omganger til.

Nå starter du på motiv "birdie" mens du fortsetter med hvitt i starten og slutten på omg.

Når "birdien" e ferdige strikkes det 12 omg. rødt over der - men husk fortsatt hvite kanter ;)

nå skal du strikke tagger slik :
1 omg. strikk 10 masker med hvitt så strikkes det : 5 hvite 1 rød - 5 hvite 1 rød hele veien ut til du står igjen med 10 masker - disse skal være hvite.
2 omg. strikk 10 masker med hvitt så strikkes det 3 hvite  og 3 røde - 3 hvite og 3 røde hele veien ut til det gjenstår 10 masker - disse skal være hvite.
3 omg. strikk 10 masker med hvitt så strikks det : 5 hvite og 1 rød - 5 hvite og 1 rød hele veien ut til  dustår igjen med ti masker disse strikker du hvite.

strikk nå 5 omg. hvitt og start på mønster You`ll never walk alone.

Når dette mønsteret er ferdig strikks det 15 omg. ensfarget hvitt. fell så løst av med en rett og en vrang for løsest avfelling.

Nå hekler du en kant rundt det hele i fastmasker i hvitt og så hekles en rød kant rundt slik : 3 lm. festes i annehver maske rundt hele veien -  på neste omg. hekles også 3 lm. men da festes dei i løkkene fra forrige omg.

Fest løse tråder og damp lett.

YNWA


(c) Copyright by Nina Babsy Løyning,
og all viderekopiering av dette mønster er forbudt!
4 kommentarer:

 1. Aaaa, fantastisk! ♡ Har lagt meg til som følger. Så mye fint du lager - og glimrende Liverpool-design ♡ Må nok til å bryte garnshoppe-stoppen min, for jeg er tom for rødt. Plutselig er det mye som må strikkes og hopper opp på strikkelista ^_^

  Tusen takk for at du deler, snille du!

  PS - kjenner du til Tage Herstad og Slurper's bar i Liverpool forresten?

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann, og takk for mange fine ord skjønne deg :) Ja garnstopp er ikke lurt når man surfer nettet og finner mange nye ting man vil lage ..hahah :P

   klart eg kjenner Tage - eg er i Liverpool by 3 ganger i året og ser live ksmper eg vett du - som det ihuga supporteren eg er <3 YNWA <3

   Slett
 2. Tusen takk! Dette blir en perfekt barselgave :) Men hva er størrelsen på teppet? Lurer på om jeg skal lage det litt større enn vognteppe, men spørs hvor stort det blir i utgangspunktet.

  SvarSlett
 3. Hei du ..... lurer på om du har oppskrifter på baby kjole/genser med Liverpool mønster. Venter spent på svar.🤭🥰

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...