søndag 21. februar 2016

GRATIS oppskrift Babsylue - LFC


Min lidenskap for fotballklubben Liverpool, er stooor - den er vist meg besvist større en normalt og ifølge mine nærmeste *ler*  pfff, ane ikke ka dei snakke om ..hahahah - men hvertfall - eg strikke og dele mønster på endel luer eg designer og siden da kom både RBK og Brann luer fekk eg eindel meldinger fra mine kjære LFC venner då...heyyyy - ka med oss ... du MÅ ikke glemme oss  - vi vil jo og ha strikkelue mønster  - og klart dåke skal få det  - eg måtte bare klare laga et spesielt lfc mønster til denna supporterluo før eg delte mønster med dåke :) men her e den - juuuhuuuu  - strikk i vei min venn og la dei røde toppluene dominera håvene våras så me kan visa verden  kem vi støtte :)


Dusken er knytta inni huo, så den e da bare te ta av om ein ikke liker dusk - men ALLE vett atte skikkelig supporterluer skal ha dusk på seg..... derfor har denna selvsagt då fått dusk må veta :)

Akkurat denna huo e til ei unge suporterspira, så det skal bli spennande og se om den faller i smak. men hvertfall under her finner du mønster på luen  - så kjøp inn garn og strikk i vei min venn :)

det er jo det YNWA står for  - you`ll never walk alone - så strikker eg hua så får dere så klart mønsteret på den mine kjære røde venner :)Babsylue - LFC
Størrelse : Dame og Mann
Garnforslag : viking sportragg - karisma fra Drops,
eller annet garn med strikkefasthet 23 på 10 masker.

Pinner: rundpinne 3-3,5 40cm og 5 pnner nr 3,5 til toppen av luen.
Til str dame  - gjekk det 2 røde og 1hvitt nøste.

Legg på 120 ( 126)m. på rundpinne nr 3, og strikk ribb 1rett og 1vrang i 5 (6) cm
Bytt til pinne nr 3,5 og strikk glattstrikk 4 omg. rødt og start nå på mønsteret  -  etter mønsteret strikkes det med rød farge til arbeidet måler ønsket lengde 22 (24) cm.

Fell så i toppen slik : *strikk 2 rette så 2 masker sammen* fortsett heile veien rundt og strikk en omg. rett så gjenta fellingen og en omg rødt til det bare gjenstår få masker - trekk tråden gjennom disse og fest den godt.

ps vil du ha barne lue må du selv telle deg ut ifra mønsteret på baksiden der hvor stripene er - man minsker med  6 masker for at "stripene bak" skal gå opp i opp.

Fest alle løse tråder - damp lett på vrangen  - lag dusk slik : tvinn rødt og hvitt garn rundt forek. en bok  - ca 15 cm langt til du har en passe tykk bunt - tvinn en tråd på midten og fest den godt.... sy dusken fast i luen og så var den klar til bruk.

(c) Copyright by Nina Babsy Løyning,
Salg av ferdige produkter er ikke tillatt, uten tillatelse fra meg.


og JA - dåke kan laga panneband av dessa mønsterene her og vist dåke vil da -
men husk og vær grei og sei kor dåke fant detta mønsteret og link til meg når dere deler bilder videre  - så fleire kan finna fram til detta mønsteret *takk*


YNWA


6 kommentarer:

 1. Flott supporter-lue! Jeg er sikker på at denne faller i smak.

  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Flott lue som æ akkurat e færdi med. Men d e litt feit i mønsteret så måtte vri hjernen litt men fikk d te��

  SvarSlett
 3. denne kjempe fine lua må jeg prøve på til kjæresten min:P eller har du også mye annet fine møsntre:D kjempe fin side:) du får ikke til og lage juventus mønster også?:D

  SvarSlett
  Svar
  1. heisann - trofast LFC jente som eg er så lager eg ikke andre utenlandske lag en lfc - men andre norske lag kan eg lage ;)

   Slett
 4. Oh my God I'm in love! Elsker bloggen din, og så glad for at jeg fant deg. Nå tror jeg at jeg får en veldig glad storebror. Så mye fint her og til og med rett fotballag! Selv om jeg ikke er en ivrig fotballsupporter så fins det bare ett lag. 👍❤😃

  SvarSlett
 5. hei. mønsteret er på 121 masker. jeg har lagt opp til 126 masker for mann. hvordan løser jeg mønsteret?

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...